Opinie o "HONESTA" Usługi Biurowe Małgorzata Kaszyńska Golub-Dobrzyń

"HONESTA" Usługi Biurowe Małgorzata Kaszyńska

Chcę otrzymać ofertę

Pl.1000-lecia 13b
87-400  Golub-Dobrzyń, 
NIP: 878-169-32-54   

Na rynku 6 lat, w Oferteo 28 dni.
Ostatnie logowanie: 2017-08-14 08:18

40 sekund temu  P****** złożył ofertę
1 minutę temu  S****** złożył zapytanie
1 minutę temu  G****** złożył zapytanie
1 minutę temu  P****** złożył ofertę
1 minutę temu  P****** złożył ofertę
1 minutę temu  C****** złożył zapytanie
1 minutę temu  J****** złożył zapytanie
1 minutę temu  P****** złożył zapytanie
1 minutę temu  M****** złożył zapytanie
1 minutę temu  E****** złożył ofertę
1 minutę temu  B****** złożył ofertę
1 minutę temu  J****** złożył zapytanie
1 minutę temu  Z****** złożył ofertę
1 minutę temu  P****** złożył ofertę
1 minutę temu  G****** złożył zapytanie
2 minuty temu  T****** złożył ofertę
2 minuty temu  P****** złożył ofertę
2 minuty temu  P****** złożył zapytanie
2 minuty temu  K****** złożył zapytanie
3 minuty temu  W****** złożył ofertę
4 minuty temu  F****** zarejestrował się
4 minuty temu  C****** zarejestrował się
6 minut temu  V****** zarejestrował się
16 minut temu  A****** zarejestrował się
26 minut temu  G****** zarejestrował się
22 minuty temu  P****** zarejestrował się
29 minut temu  I****** zarejestrował się
24 minuty temu  F****** zarejestrował się
28 minut temu  B****** zarejestrował się
24 minuty temu  E****** zarejestrował się

Opinie

Jesteś zadowolonym Klientem firmy "HONESTA" Usługi Biurowe Małgorzata Kaszyńska?

Dodaj swoje referencje

anna d., 2017-08-08

Z usług biura korzystam już od 5 lat i myślę, że to najlepsza rekomendacja. Nigdzie się nie wybieram i nie szukam innego biura, bo to w pełni mi odpowiada. Polecam HONESTA USŁUGI BIUROWE MAŁGORZATA KASZYŃSKA.

Ewa R., 2017-08-03

Z panem Bartkiem współpracuję 5 lat. Jest to biuro godne polecenia. Wiem co mówię, bo wcześniej miałam złe doświadczenia z biurem w Brodnicy. Super kontakt, profesjonalizm, bardzo przystępne ceny. Wszelkie kontrole, formalności z Urzędami załatwiane są z godną podziwu łatwością i znajomością tematu. Tak Trzymać Honesta!

Sławomir P., 2017-08-03

Od wielu lat współpracuję z firmą HONESTA. Zawsze byłem zadowolony ze współpracy z tą firmą. Dlatego bez wahania polecam firmę HONESTA.

Agnieszka J., 2017-08-02

Bardzo profesjonalnie, sympatycznie i bezproblemowo. Polecam!

Adam S., 2017-08-01

Profesjonalne podejście do klienta, profesjonalna obsługa. Polecam! :D

Andrzej Z., 2017-07-31

Cykliczne korzystanie z usług :) "HONESTA" Usługi!

Kacper S., 2017-07-31

Bardzo profesjonalna obsługa księgowości. Niczym nie trzeba się martwić - Honesta zapamięta i zrobi to za Ciebie ;)

Krystyna K., 2017-07-30

Zawsze na czas i z zaangażowaniem, profesjonalna usługa.

Tomek M., 2017-07-30

Nowoczesna firma z fajnym podejściem do klienta i z wysoką jakością świadczenia usług. Jestem bardzo zadowolony.

Marta S., 2017-07-30

Bardzo dobra obsługa firmy, szybkie i sprawne załatwianie wszelkich spraw.

Daria K., 2017-07-29

Obsługa na wysokim poziomie. Indywidualne podejście do każdego Klienta. Łatwy kontakt. Pełen profesjonalizm.

Paweł D., 2017-07-28

100% godna zaufania firma! POLECAM, współpracujemy od wielu lat.

Łukasz S., 2017-07-28

Lepszego biura w zasięgu 200 km nie znajdziecie. :-) Polecam w 100%.

ilona d., 2017-07-28

W 100% profesjonalna i godna zaufania firma. Wieloletnia współpraca i do tej pory nie było żadnych zastrzeżeń. Polecam!

Ewa Ż., 2017-07-28

Z firmą HONESTA współpracuję już od wielu lat. Nigdy nie miałam problemu związanego z dokumentami firmy. Firma pomaga również w sprawach, w których nie ma obowiązku pomóc. Zawsze mogę na niej polegać. Poza profesjonalnym oddaniem się pracy, Pan Bartek to człowiek z klasą pod każdym względem i gdybym miała jeszcze raz wybierać osobę do współpracy, to na pewno byłby to Pan Bartek.

"HONESTA" Usługi Biurowe Małgorzata Kaszyńska, 2017-07-28

Bardzo dziękuję za tak pozytywną opinię. Jest mi niezwykle przyjemnie być tak widzianym w oczach klientów...…

Marcin K., 2017-07-28

Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do tematu. Polecam bardzo gorąco.

Michał K., 2017-07-28

Bardzo polecam, wszystko załatwiane od ręki, bardzo rzetelna i fachowa firma w swojej branży.

"HONESTA" Usługi Biurowe Małgorzata Kaszyńska, 2017-07-28

Pozdrawiam i dziękuję.…

Paweł C., 2017-07-28

Najlepsze biuro rachunkowe w powiecie i okolicy. Zawsze doradzą i we wszystkim pomogą, pełen profesjonalizm.

"HONESTA" Usługi Biurowe Małgorzata Kaszyńska, 2017-07-28

Również bardzo dziękuję za tak pozytywne słowo.…

Marek K., 2017-07-27

Sprawdzona firma, rozwiązująca najtrudniejsze zagadnienia skarbowe. Polecam.

"HONESTA" Usługi Biurowe Małgorzata Kaszyńska, 2017-07-28

Dziękuję za dobre słowo. Niech nasza współpraca nadal się tak układa... …

Zobacz także biura rachunkowe z miasta Golub-Dobrzyń i opinie o nich.